Mobile loading Meubelkamp
🚚 LET OP! Vanwege de mega-uitverkoop kan je bestelling voor bepaalde regio's een vertraging oplopen. Denk eraan om op tijd te bestellen of kies voor afhalen.
menu
Meubelkamp
Complete woonkamerset Spiegel meubelen eric kuster Sepia Brons
Woonkamerset Belmont
Vanaf slechts 999,-
Complete woonkamerset black oak zwart hout
Woonkamerset Black Oak
Vanaf slechts 1499,-

Voordelige interieur artikelen in een dure tijd.

Het eerste dat u zich echt dient te realiseren is dat de huur prijzen per vierkante meter op de woonboulevards echt de pan uit rijzen. Tevens hebben we in deze dure tijd ook te maken met verhoogde kosten van productie tot aan logistiek. Daar betaalt u dus gewoon aan mee. Veel winkeliers hebben websites waar zij de meubelen uitstallen die zij kunnen leveren. Vaak hebben ze de meubels niet op voorraad en zit er levertijd op. De concurrentie wordt wel steeds groter online, dus goed zoeken is het advies. Voor dat de meubelen bij u thuis staan is er een heel circus draaiende dat niets toevoegt aan de meubelen zelf, maar wel aan de prijs. De fabriek levert aan de groothandel, de groothandel levert aan de winkeliers. Dan moet de winkelier zelf nog wat marge op de meubels maken om zijn kosten te dekken. Slechts een handje vol winkeliers kunnen echt concurreren met Meubelkamp.nl. Wij bieden namelijk een gevarieerd aanbod in 'home' artikelen voor zeer lage prijzen. Dat doen wij niet zomaar, nee. Ons centrale magazijn gaat verhuizen en dus zijn wij bezig met een groots uitverkoop met hoge kortingen.

Ben je op zoek naar goede kwaliteit artikelen voor je woning voor mega lage prijzen? Kom dan naar de Meubelkamp Uitverkoop Hal in Capelle aan den IJssel of shop online. Bij onze Meubel uitverkoop hal shop je al gauw met kortingen oplopend tot wel 80%. Het aanbod is groot van tafels tot stoelen, banken, elektronica en sfeerhaarden. Je vindt er zowel nieuwe als tweede kans producten.

Extra fijn: je kunt je aankoop direct meenemen. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en direct mee te nemen. Zo geniet jij dus snel en voordelig van je nieuwe bank, tafel, baby wieg of stoel. Komt het niet uit om je aanwinsten zelf mee te nemen? Dan kun je ook een afspraak maken om ze op een ander moment op te halen. Daarnaast is het ook mogelijk om je outlet meubels te laten bezorgen door één van onze externe partners.


Je aankoop in termijnen betalen?

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Dat begrijpen wij in deze duren tijden. Maak dan gebruik van in3, Spraypay of Klarna achteraf betalen. Wij bieden diverse mogelijkheden om achteraf of in termijnen te betalen met 0% rente. Zo koop je binnen je budget je favoriete product(en).

service & contact

Mail onze klantenservice klantenservice@meubelkamp.nl

altijd op de hoogte?

altijd op de hoogte blijven van onze mega uitverkopen? Zorg dat je er bij bent want OP=OP!